3 Ağustos 2012 Cuma

8 Days In SPAIN

Yaklaşık 6 ay öncesine kadar profesyonel bir fotoğraf makinem yoktu. Teknoloji çağındayken hele bir de artık bilen bilmeyen herkesin elinde bir profesyonel fotoğraf makinesı gördüğümüz şu günlerde ben de artık digital makinemden sıkılıp, çektiğim fotoğrafların kalitesini arttırmak adına işimi göreceğini düşündüğüm bir makine satın aldım. Canon 1100D. Kendisinden fazlasıyla memnunum. Kullanımı konusunda kapsamlı bir ön çalışma yapamasam da kullanımı oldukça kolay ve rahat. 
Gelelim asıl konuya, makineyı ocak ayında satın aldım ve bir haftaya kalmadan ailemle birlikte İspanya turuna gittik. 8 gün boyunca yaklaşık 8 şehrini dolaştık İspanya'nın. Oldukça kapsamlı bir geziydi. 
1.gün yaklaşık 4 saatlik bir uçuş sonunda İstanbul'dan Madrid'e vardık. 




İnişimizden sonra bizi bekleyen özel otobüs ile panoramik Madrid şehir turunda Kraliyet Sarayı, İspanya Meydanı Ve Cervantes Anıtı, La Puerto Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Cibeles Meydanı Ve Çeşmesi, Paseo Del Prado Ve Apollo Çeşmesi, Retiro Parkı, Gran Via, Castellana Caddeleri ve Plaza Mayor Meydanı'nı gezdik.



                                                      

                                                

                                                                                 *İspanya Meydanı Ve Cervantes Anıtı

                                      

                                                                                         *Paseo del Prado (Prado Müzesi)                              









*Building of the governor (Valilik Binası)

*A vertical garden ( Dikey Bahçe) 

*Con chocolate





İlk günün akşamı Real Madrid CF. - Athletic de Bilbao maçı vardı. Şansımıza bilet bulduk ve uzun bir Madrid şehir turundan sonra hep birlikte Barnebeu Stadı'na maçı izlemeye gittik. Maçtan birkaç kareyi de bir sonraki post ile paylaşmayı düşünüyorum. İspanya gezisini ve deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. Şimdilik hoşçakalın :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder