19 Ağustos 2012 Pazar

6th Day In SPAIN: BARCELONA

Valencia'dan sonraki son durağımız ise Barcelona oldu. Kalan iki günü de Barcelona'da geçirdik. İtiraf etmeliyim Barcelona'dan ayrılmak çok zor oldu. Tahmin edersiniz ki iki gün yetmedi :( Dilerim tekrar gitme fırsatım olur. Valencia'dan Barcelona'ya geçişimiz çok rahattı. O sabah yağmurlu hava eşliğinde yolculuk başladı. 4 saat sonra Barcelona sınırları içerisindeydik... 



*Otobümüz ile, Barcelona'da bulunan iki tepeden birine çıktık. Fotoğraf çektirmek için tepeye çıkan Çinli gelin ve damat ile karşılaştık:)



*Şehri tepeden tek kadrajda seyrettik.



*La Sagrada Familia



*La Sagrada Familia, Katalonya'nın Barcelona şehrinde bulunan modern mimarinin öncülerinden biri olan Antonio Gaudi tarafından 1882 yılında yapılmaya başlanmış fakat Antoni Gaudi'nin 1926 yılında ölmesi sonucu yarım kalmış bir bazilika imiş. Yapımı hala devam ediyor. Halk arasında bitmeyen kilise olarak bilinirmiş.






*Barcelona aşk çeşmesi. İnanışa göre, bu çeşmenin suyundan içen, en kısa sürede Barcelona'ya tekrar gelirmiş. Bol bol içtim :)





*Ve tabii Barcelona'ya gidip Barcelona Hard Rock Cafe'ye uğramasaydık olmazdı. 1 saatlik bekleyişten sonra şansımıza, cafenin en güzel yerinden bir masa ayarlandı garsonlar tarafından. 




( Knit sweater )Örgü kazak: Zara / ( Necklace )Kolye: Topshop
( Wristwatch )Kol saati: Swatch / ( Shoe )Ayakkabı: H&M
( Orange lipstick )Turuncu ruj: MAC by Iris Apfel




*Cafeden çıkmadan önce çalan son şarkının Bon Jovi - It's My Life olması da çok güzel oldu. En sevdiğimdendir :)

Ertesi sabah Barcelona'dan Figures'e, Salvador Dali'nin yaşadığı dönemde, iç dizaynını kendisinin yaptığı Salvador Dali Müzesi'ne geçtik...
Devamı bir sonraki postta. Beklemede kalın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder