25 Eylül 2012 Salı

64th Emmy Awards Red Carpet

İtiraf etmeliyim ki kırmızı halıdan sonra dayanamayıp uyuyakaldım dün gece :) 
Kimlerin ödül aldığını internetten öğrenebildim. 
Ama açıkçası ödüllerden daha çok ilgilendiğim kısım, tören öncesi kırmızı halı geçişiydi. Kesinlikle işin nefes kesen yanı kırmızı halı diye düşünüyorum. 
Takip ettiğimiz, etmediğimiz pek çok ünlü ismin, şık tasarımlar içinde, tören öncesi kırmızı halı geçişi harika oluyor. 

Ama ne yazık ki geçen seneye oranla daha az tasarımı beğendim ben, bu seneki Emmy'de. Daha farklı olacağını düşünmüştüm. 
Yine de takip ettiğim isimleri, beğendiğim tasarımlar içinde görmek mutlu etti. 

Kırmızı halıdan beğendiğim ünlüler ve tasarımlar ise şöyle;

~ Heidi Klum ~

Wearing ( Kıyafet ); Alexandre Vauthier

23 Eylül 2012 Pazar

64th Emmy Awards

23 Eylülü 24 Eylüle bağlayan gece, yani bu gece 64.sü düzenlenen EMMY ÖDÜL TÖRENİ için geri sayım başladı. 
Kırmızı halıda kim ne giymiş, ne takmış, her sene, Altın Küre Ödüllerinden önce düzenlenen 
bu ödül töreninde, merak konusu olur. 
Her sene kaçırmadan izlediğim törenlerden biri Emmy diğeri ise Golden Globe'tur. Bu geceyi de merakla bekliyorum.
 Siz de bu töreni takip ediyorsanız;

saat 02:00 - 64.EMMY ÖDÜL TÖRENİ Kırmızı Halı (Canlı)
saat 03:00 - 64.EMMY ÖDÜL TÖRENİ (Canlı)

CNBC-E 'den canlı yayını izleyebilirsiniz.

İyi seyirler :)


16 Eylül 2012 Pazar

VFNO 2012 ISTANBUL

Bir Vogue Fashion's Night Out daha geçti bu sene. 
Istanbul'da üçüncüsü düzenlenen global etkinlik, bu sene geçen senelere kıyasla oldukça kalabalık ve hareketli geçti. Istanbul'da üç noktada gerçekleşen büyük alışveriş partisinin ardından Nişantaşı'ndan kalanlar... 

 

13 Eylül 2012 Perşembe

New Jewelery

Bu aralar bir takı takıntım var ki... 
Sezon trendine ve tarzıma uygun olan tüm takılar radarıma girdi. Bunlar da o radardan edindiklerimden... :)


11 Eylül 2012 Salı

Details From MYKONOS Streets

Başlıktan da anlaşılacağı gibi Mykonos Adası'nın, dar beyaz sokaklarından geçerken makineme takılan detayları paylaşıyorum sizinle...

Değirmenli tepeden gün batımı


Second Stop: Elia Beach In MYKONOS

2. durağımız Mykonos. Gemi Mykonos limanına yanaştıktan sonra yine kontrollerle gemiden ayrılıp, tur otobüsleri ile ada merkezine doğru yola çıktık. Kısa bir Mykonos panoramik ada turunun ardından, adanın ünlü plajı olan Elia Beach'e gittik...


9 Eylül 2012 Pazar

Going To The Lonia Islands: The First Stop Is RHODES

Nerede kalmıştık ? Heh! Yunan Adaları!... 

Biliyorum biliyorum, postların arasını biraz açıyorum farkındayım. Biraz tembellikten oluyor bu sanırım. Blogla ya hiç uğraşmıyorum, ya da bir başladım mı başımı kaldıramıyorum. Laf olsun diye de post yapmaya gönüllü değilim açıkçası. Kısacası, yayınlanmayı bekleyen üç adet post hazırladım. Bunlardan birincisine bakmaktasınız şuanda :) 
Sadece üç adetle kalmayacak tabii ki postlar. Perşembeye kadar Yunan Adaları görselleriyle dolu postlarla blogta olacağım.

Malumunuz 13 Eylül perşembe akşamı dünyanın en büyük alışveriş ve moda partilerinden biri olan Fashion's Night Out etkinliği var. İstanbul'da Nişantaşı & İstinye Park & Bağdat Caddesi'nde gerçekleşecek olan Vogue FNO'da, ben Nişantaşı'nda olacağım. Açıkçası bu sene daha bir heyecanlıyım. Herkesin birbirinden şık ve tarz sahibi olarak katıldığı gecede, ben kendim için, o geceye en uygun kıyafeti seçme hazırlığına giriştim bile. Anlayacağınız sabırsızlıkla perşembe akşamını bekliyorum :)

Şimdi gelelim asıl mevzuya. Sevgili ailem ile birlikte 21 ağustos günü İzmir'e gittik. Akşam Alsancak Liman Restaurant'ta ailecek yemek yedikten sonra o gece kalacağımız otele döndük. 


2 Eylül 2012 Pazar

EEEEKK!

İstanbul'a dönmeden önce ailemin yanında ve arkadaşlarımla geçirdiğim tatilin sondan bir önceki gününde son kez arkadaşlarımla buluşmaya giderken giydiklerimden bloguma kalan fotoğraflar...

Çok severek aldığım bu Eeeekk! yazılı tişörtü, defosundan dolayı hiç giyememiş ve yazlıktaki dolaba atmıştım seneler öncesinde. Malum son iki gün kala bavul hazırlığına giriştiğimde dolapta karşıma çıkınca çok sevindim. Ne yazık ki sevincim kısa sürdü çünkü defosunu hatırladım.
Çok severek almış ve hala seviyor olmamın yanında hiç giyememiş olmam da tişörtü daha çekici hale getirdi o an gözümde. O çekicilik gözümü o an o kadar güzel kör etti ki arkasındaki defoya rağmen giydim tişörtü o gün :) ( Tabi yine de kendimce kamufle ederek )

Bazen herşeyin o kadar da mükemmel olmasına gerek yoktur belki de... 
Seneler sonra dolaptan çıkan bu tişört üzerimdeyken, arkadaşlarımla birlikte -bir sonraki buluşmamıza kadar- son kez, güzel vakit geçirdim, mutluydum...